top of page

Om oss

Vi på Exlinesverige delar en vision som vi brinner för! Vi vägrar acceptera att den mest sårbara delen av samhället ska behöva undvika festligheter och glädje. Det är ingen hemlighet att många unga drabbas av depression, en osynlig fiende som ofta smyger sig in när man känner sig som mest ensam. Under puberteten, när livets stora frågor börjar dyka upp, är behovet av gemenskap och stöd som starkast. 

 

Därför är vi här, redo att samla stadens ungdomar och erbjuda dem en fantastisk kväll. Vårt uppdrag är tydligt: att arrangera evenemang där ungdomar kan känna sig säkra och ha roligt. Vi är övertygade om att det är av yttersta vikt att skapa trygga och underhållande aktiviteter för unga, särskilt under högtider när behovet av gemenskap är som störst. 

 

 På våra events står säkerheten i fokus. Vi genomför noggranna kontroller vid entrén för att säkerställa att alla gäster är trygga. Alkohol och droger är strängt förbjudna, och vi ser till att ha tillräckligt med ordningsvakter på plats för att garantera en trygg atmosfär. Genom dessa åtgärder skapar vi inte bara en festlig miljö utan också en fristad där unga människor kan vara sig själva utan oro. 

 

 Genom vårt engagemang hoppas vi kunna erbjuda en meningsfull upplevelse och skapa en starkare gemenskap bland unga. Vi tror att varje ung person förtjänar en chans att fira livet och skapa minnen för framtiden, och det är precis det vi strävar efter att möjliggöra genom vårt arbete på Exlinesverige.

bottom of page